Hvem er EBK?

EBK står for Elbohallens Badminton Klub og har hjemsted i Elbohallen.

Vores vedtægter definerer EBK's formål ret bredt til at være:  "Klubbens formål er at tilvejebringe de bedst mulige betingelser for udøvelse af badmintonsporten og andre almennyttige kulturelle aktiviteter”.

I praksis betragter vi os som en lille lokal forankret badminton klub for Taulov/Skærbæk/Herslev området. Vi er en klub der fokuserer på bredde-idrætten. Vores hovedopgave er at:
Give vores ungdomsspillere mulighed for at lære at spille badminton samtidig med at de har det sjovt sammen med deres kammerater.Tilbyde seniorer deltagelse i fællestræning og mulighed for deltagelse i holdturnering samt stævner.Motionister skal have mulighed for at spille både i dagtid og om aftenen, bla. i form af baneleje.Hvis en spiller viser sig at have talent og interesse for at udvikle sig ud over det niveau som EBK kan tilbyde, vil klubben hjælpe spilleren med at søge videre til en anden klub, hvor der er mulighed for at arbejde videre med sit talent, evt. i form af en glidende overgang til en anden klub.


Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram