Formiddagsmotion

Info
Formiddagsmotion:
Vi er i dag 35-40 mænd og kvinder – de fleste pensionister – der spiller to gange om ugen for motionens skyld. Mandag kl. 10.30 – 11.30 og onsdag kl. 10.00 – 11.00. Sæsonen går fra 1. september til 1. maj. Man spiller kun double og ikke med fast makker. Man går i gang efterhånden som man møder op og efter et eller to sæt finder man ny makker og modstander. Der bliver så spillet såvel rene doubler som mixed doubler. Ambitionsniveauet er ikke særligt højt, så alle kan deltage. Da selve spillet ikke tages så højtideligt, er det det sociale samvær såvel under spillet som bagefter, der virkelig betyder noget. Alle er velkomne!
Ud over det daglige sociale samvær holder vi en jule- og en årsafslutning, hvor der ikke spilles ”normal” badminton, men afholdes forskellige konkurrencer som er afarter af badminton som &nbspafsluttes med fælles spisning.
Der arrangeres en del ældrestævner i DGI regi hvor en del af vore spillere deltager. Selv har vi hvert år i marts en turnering i Elbohallen som er meget populær. I år blev stævnet afholdt for 9. gang med 120 deltagere, hvilket er maksimum for hvad Elbohallen og specielt deres cafeteria kan rumme.
Prisen gælder både mandag og onsdag og er inklusiv plastikbolde.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Elbohallen/Hal 1, "Den gamle hal"

Elbohallen/Hal 2, "Den nye hal"

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle