Brugernavn
 
  Password
      Glemt login info?  
  Klik her for at oprette en profil

Natminton - lørdag den 29. februar 16.00 - 22.30

Klubben afholder den sjove Natminton dag/aften, hvor der er spil med selvlysende bolde og baner i en mørk hal og mulighed for at hygge sig med sine badminton venner. Der er også fælles spisning og hygge til sidst med en film. Tilmelding foregår under punktet "Event" ovenfor. Der er mulighed for at invitere 1 kammerat med pr. medlem. Se indbydelsen her.

Flexi-fjer - flexibelt badmintonspil på vore hold

Flexifjer – badminton for voksne motionister (Onsdage kl. 18.45 – 20.00 i hal 2) 

Kom og deltage i vores voksen motions badminton hold – det vi også kalder flexifjer. Du behøver ikke at have nogen fast makker, du møder bare op og spiller med dem der er. Det kan både være single eller double, det bestemmer man selv. Der er ikke noget krav til niveau – alle kan være med. Du kan tilmelde dig for en hel sæson eller betale pr. gang du møder op (Pr. gang: 50 kr. betales via Mobilepay 67895 med kommentar ”Flexifjer”).

 
Flexi-baneudlejning (Mandag 19.30 – 22.30 i hal 2 og onsdage 20.00 – 22.30 i hal 1)
Man har altid kunnet leje en badmintonbane for en hel sæson hos EBK. Nu er der også mulighed for at leje en bane for en enkelt aften og spille 2 eller flere personer. Check på www.e-b-k.dk under ”Baneleje” om der er en bane ledig (150 kr/bane betales via Mobilepay 67895 med kommentaren ”Flexi-bane x”). 


Kom og prøv MiniTon

 

MiniTon er forældre/barn-badminton, og træningen er en kombination af lege, motoriske øvelser og spil med ketcher og fjerbold. MiniTon i Elbohallens Badminton Klub er for børn i aldersgruppen 5-9 år og deres forældre.

I en normal badmintontræning er det en forudsætning, at man kan slå bolden frem og tilbage til hinanden over nettet for at kunne få en god træning. Sådan er det ikke til MiniTon. Forældrene er med på banen, og vi bruger for eksempel balloner, ærteposer og fluesmækkere for at gøre træningen sjov og udviklende.

Alle kan være med til MiniTon, og dit barn er sikret succesoplevelser samtidig med, at det udvikler sine motoriske evner.

Er du klar på at have kvalitetstid sammen med dit barn, få sved på panden og spille en masse badminton? Så kom til MiniTon hos os. Vi glæder os til at få dig og dit barn med på holdet!

Tidspunkt og sted: Mandag kl. 16.00 - 17.00 i Elbohallen 

Sæson 2019/2020 overblik: 
Samarbejdspartnere


Denne side er drevet af Klubmodul.dk